Välkommen till Forumet. För att kunna se kategorin Nakenbadplatser På Gotland så måste du vara inloggad.

Notifications
Clear all

Välkommen till NakenbadPåGotland

 

admin
(@admin)
Medlem Admin
Blev medlem: 3 år sedan
Inlägg: 3
Topic starter  

Hej och välkommen hit.

Tanken med denna sajt är att sprida information om nudismen på Gotland och hur man enklast och på bäst sätt kan bli en del av den. Det finns massor av människor på ön och på fastlandet som gärna skulle vilja kasta kläderna innan de kastar sig i sjön men då det saknas bra information om var man kan bege sig på ön så tror vi att många väljer att behålla kläderna på istället och besöka de vanliga stränderna. Vi tycker det är synd eftersom ön passar så bra till att vara naken på.

Med denna sajt hoppas vi också att informera om vad nudism är. Att det är glädje, öppenhet, frihet och förvånansvärt socialt. Inte alls sexuellt eller perverst som en del tycks tro (utan att ha någon som helst erfarenhet av att ens ha besökt ett nakenbad och sett hur det är med egna ögon)

Men det stora arbetet hoppas vi att NI kan bidra med genom att här tipsa om badplatser, skriva berättelser, bidra med bilder osv. Vi vill göra den här sajten till den självklara platsen man surfar till när man är nyfiken på att nakenbada på ön och vi kan inte göra allt jobb själva. 

snälla ge oss tips på nakenbad. Enklast gör ni det genom att gå till sajtens startsida, scrolla ner och klicka på BIDRA-knappen.

MvH
Mr & Mrs Nakenfis


Citera
dangli
(@dangli)
Ny medlem
Blev medlem: 1 år sedan
Inlägg: 2
 

Underbart, stort tack för site, och för att jag lyckades hitta densamma. Kommer försöka bidraga eftersom. 
Härligt. 


SvaraCitera
Share: