Efter att ha varit på en väldigt intensiv Almedalsvecka för några år sen, så var vi fyra rätt utmattade kollegor. Långa dagar, intensivt nätverkande och nattliv samt krampaktigt boende. Vi snackade ihop oss lite löst kvällen innan om att vi borde ta en fridag och koppla av. Både jag, Sofie, Anna och Johan var rätt pepp och vi fixade med en hyrbil .

Vi bilade från Visby söderut och vände upp längs ostsidan. Köpte med lunch och hamnade vid nåt som hette Ardre. Hittade en parkering och tog en lång stig för att sätta oss och äta ute vid vattnet.

När vi kom närmare kände vi den härliga havsbrisen och såg stranden. Inget folk på plats såg det ut som och vi fortsatte utåt. Helt plötsligt stannade Anna upp och viskade:
“Kolla de är nakna”… Det var två äldre kvinnor som låg och solade på stranden och de blev lika överraskade som vi av sällskapet. Vi hamnade iaf lite i samspråk med dem och pratade om väder och vind och de kändes så där frisinnade.

Jag, Johan, Anna och Sofie satte oss lite längre bort och vi åt vår medhavda lunch. När man satt eller låg ner och inte fick vinden på sig blev det ganska varmt och solen gjorde sitt. Efter en stund reste sig Anna och Sofie och gick ner till vattenbrynet. Kände på vattnet och Anna sa att hon blev badsugen och synd att vi inte hade badkläder. Då kläckte Sofie, som var yngst av oss:
“Vi kan ju bada nakna”.
Först blev det helt tyst och sen skratt, men vi gillade alla iden. Sofie var så klart först av med kläderna och snabbt ner till vattnet. Jag och Anna tvekade lite och tänkte väl kort att bada naken med kollegor kanske inte är så smart och då också med en manlig kollega? Men i trosor och BH kan vi ju bada.

Men efter visst övervägande fram och tillbaka så åkte alla kläderna av och vi hamnade i vattnet. Den nakna känslan och att bli omsluten av vattnet och vinden var underbar och man glömde snabbt att man var naken. Förutom Johan då som behövde en del övertalan men även han klädde av sig naken han också.

Väl i vattnet fick vi också sällskap av de två nakna äldre damerna som vi kom i ytterligare samspråk med. Jättehärligt och trevligt och när vi kom upp hamnade vi uppe hos dem då de hade en stor filt så vi trängde ihop oss och soltorkade.

Väl sen på väg hem så pratade vi om hur oväntat vissa saker kan ske om man bara är mottaglig för det och det kändes som vi alla kommit varann närmare.

(Inskickat av “Marie” 29/11 2020)

1 svara
  1. anna
    anna says:

    Fick ju inget sommarjobb efter studenten med tanke på corona o allt Så en dag efter midsommar åkte jag Anna tillsammans med mina kompisar Linda och Marie för att hälsa på en klasskompis Ella på Käringön ett par dagar. Hon bodde ensam i huset just då bortsett fran sin lillebror Linus på 17.Efter åkt buss o färja kom vi fram vid lunchtid Vi fikade men sen var det dags för bad Vi går till klippbadet sa Ella Vi visste ju inget vad det var men tyckte det verkade mysigt Så gick vi över klipporna och kom fram till badet Men oj det står ju nakenbad sa vi Ja sa Ella och för damer mellan 11-15. Klockan var halv tre Så vi tjejer gick ner medan Linus gick en bit bort. Det var ljuvligt med solvarma klippor o varmt i vattnet Och spännande att bada helt nakna Det var ganska mkt folk där men ingen direkt trängsel. Efter en halvtimme ropade Ella på Linus för efter 15 fick ju även killar komma Han kom men var lite tveksam med så många tjejer Men Ella sa Kom nu o bada naken med oss Stackars Linus såg lite generad ut men satte sej bland oss o tog faktiskt av sej badbyxorna men ville inte bada Det är för många tjejer här sa han Men fåna dej inte sa vi och så hoppade vi i och simade ut till ett litet skär Efter en stund kom Linus oxå Han vande sej snabbt faktiskt Och sen gick vi dit alla dgarna Jättehärligt

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *